Počitniška doživetja

Z družino smo bili poleti na Korčuli, v kraju Lovište. Všeč mi je bilo, ko sem iskala školjke. Z bratrancem Linom in prijateljem Maksom smo igrali nogomet.

Žana Breznik, 3.c

V mesecu avgustu sem bila s prijateljico Aljo na Hrvaškem, v Svetem Petru. Tam smo bili 10 dni. Zelo sva se zabavali. Skakali sva s pomola, vozili sva se z avtomobilčki, se igrali skrivalnice in se vozli s tubo. Žal mi je bilo, ko sem morala domov.

Ema Troha, 3.c

Bila sem v Svetem Petru skupaj z Emo. S prijatelji smo se kopali in skakali s pomola. Šli smo v lunapark. Peljala sem se z vodnim skuterjem in s čolnom. Jedla sem koruzo.

Alja Čeh, 3.c

Med počitnicami smo šli z avtom na morje. Vozili smo se približno 7 ur. Tam smo se imeli super. Po zajtrku smo se šli kopat. Po kopanju smo jedli kosilo. En dan je deževalo in sva se s sestro Kleo namakali v lužah. V gostilni sem najraje pila cedevito in ledeni čaj. Šli smo tudi na jezero, kjer smo lovili ribe. Na koncu smo se varno odpeljali domov.

Lucija Ostojić, 4.c

Med počitnicami mi je bilo najbolj zabavno, ko smo bili na Malti. Na Malto je odpotovala cela družina. Potovali smo z letalom. Ni me bilo strah. V spominu mi je najbolj ostal park, kjer smo lahko plavali z delfini, se fotografirali s papagajem na roki in pobožali pitona ter različne kače in kuščarje. To so bile super počitnice.

Nika Borovinšek, 4.c

Med počitnicami sem bila na Hrvaškem, v Medićih. Vozili smo se 6 ur. V Medićih sem bila 10 dni. Bilo je vroče in mrzlo. Malo  je deževalo, malo je sijalo sonce, ampak je bilo vseeno zabavno. Morje je bilo hladno. Voda je zelo hitro postala globoka. Apartma smo imeli na plaži. Izgledal je kot  naša  prava hiša, v kateri živimo. Šli smo na izlet v Omiš. V Omišu smo šli na tržnico in v lunapark. Videla sem veliko zanimivih stvari.

Ema Krebs, 4.c

Med počitnicami sem bila v Turčiji. Imeli smo lep apartma z veliko sobo. Imeli smo tudi zajtrk, kosilo in večerjo. Moja najljubša jed pri zajtrku so bile palačinke. Tam so bili tudi bazeni in morje. Najboljše je bilo, da smo imeli vsak dan zastonj sladoled. Vsak večer smo si ogledali predstave.

Maša Lukić, 4.c

Z družino in prijatelji smo bili v Pakoštanih na Hrvaškem. Zelo smo se zabavali. Skakala sem s pomola. V morju je bilo veliko rib. Morje je bilo zelo toplo. Vmes se je morje ohladilo. Ko smo bili not, je bilo dolgočasno. Nekajkrat smo šli v mesto.

Eva Dajčman, 3.c

Med počitnicami sem bila z družino na morju. Bili smo na Hrvaškem. Všeč mi je bilo, ko sem skakala s pomola in pogosto jedla palačinke.

Nika Pečar, 3.c

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja